2015. február 10., kedd

Kaszát kapott a Melissa & Joey

Az ABC Family nem kér többet a sorozatból.

2010-ben indult útjára Melissa Joan Hart és Joey Lawrence közös sorozata, mely első évadának rendkívül jó nézettsége után nem volt kérdés a második, majd azt követő harmadik évad, míg végül az ABC Family úgy döntött, hogy meg sem állnak a 100. epizódig, így a sorozat jövője elég sokáig biztosítva volt. Ám, a negyedik évadban rövidesen elérjük ezt a jubileumi epizódot (Március 18-án kerül adásba), ezért a csatorna vezetősége kénytelen volt a napokban döntést hozni a sorozat sorsáról, hiszen a stábot sem hagyhatták bizonytalanságban. Sajnos az ABC Family úgy határozott, hogy nem kérnek többet a sorozatból, így a most képernyőn lévő negyedik évad lesz az utolsó évad.

Szerencsére azonban nem a századik epizód csupán a félévazáró epizód lesz, és a sorozat nyáron még visszatér, azt azonban egyelőre még nem tudni, pontosan mennyi epizódra. A stáb a héten fejezi be a forgatásokat, így az esély nagyon is megvan, hogy minden szálat lezárhassanak, bár egy komédia esetében nem is tudom, hogy ez hogyan valósulhat majd meg.

Ami engem illet, bár sajnálom a kaszát, de egyáltalán nem lepett meg, hiszen évről-évre egyre csak esik a nézettsége, bár még mindig eléggé szép számokat produkál, valamint, a sok jelölés után, idén végre sikerült nyerniük a People's Choice Awards-on. Az biztos, hogy hiányozni fog a sorozat, de szerencsére nekem még hátravan legalább hatvan epizód, hiszen még csak a második évadig jutottam el, ugyanis szinkronosan kezdtem neki, ám az MTVA csoport úgy tűnik, hogy nem mostanában fogja folytatni, így az is lehetséges, hogy a közeljövőben átváltok a feliratra...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés