2016. április 12., kedd

Arden Cho nem tér vissza a Teen Wolf hatodik évadára!

A színésznő maga jelentette be távozását.

Úgy tűnik, hogy ez a hónap a távozásokról fog szólni, hiszen a TVD után a Teen Wolf háza táján is lesznek változások. Figyelembe véve, hogy mégis miképpen ért véget az ötödik évad, teljes mértékben logikus döntésnek tűnik az, hogy Kira miért is fogja kihagyni a hatodik évadot. Arden Cho távozása tehát mindenképpen dramaturgiai okok miatt következik be, ez persze nem jelenti azt, hogy később nem térhet majd vissza, sőt mi több egy esetleges spin-off ötlet is felmerült, amiben természetesen Kira lenne a középpontban. Egyelőre még nagyon kezdetleges ez az elképzelés, azonban Jeff Davis, a sorozat atyja azt nyilatkozta, hogy szívesen belevágna ebbe a projektbe.


Én nagyon örülnék neki, ha végül ez a spin-off megvalósulna, hiszen rettentően megszerettem a lányt, és én még sok potenciált látok még a karakterben. Bízzunk tehát abban, hogy az MTV is lát fantáziát az elképzelésben, és mihamarabb eljut majd a sorozatfázisig, de ha ez mégsem következne be, akkor remélhetőleg hamarosan mégiscsak visszatér Bacon Hills-ben.

A Teen Wolf hatodik etapja egyébként Június 28-án debütál majd Amerikában, ami az előző évadhoz hasonlóan 20 epizódból fog felépülni, vagyis ismét ketté szedik a szezont, és a második felét majd télen fogják leadni. Arról egyelőre nincs hír, hogy a sztori összefüggő lesz-e vagy sem, de ha több információ lát napvilágot a sorozattal na és persze az előbb említett spin-off ötlettel kapcsolatban, arról majd én is beszámolok.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés