2016. augusztus 5., péntek

Hamarosan elrajtol a Kicsi Óriások az RTL Klub-on!

Immáron teljes a szakmai stáb.

Tegnap a TV2, ma pedig az RTL Klub adott ki egy közleményt, amelyben elárulták, hogy kik lesznek az ősszel induló gyerek tehetségkutató műsoruk, a Kicsi Óriások csapatkapitányai, illetve a házigazda kilétére is fény derült.

A műsorban összesen öt csapatot követhetünk figyelemmel, minden csapatban két táncosból, egy énekesből és egy óvodás kistehetségből fog összetevődni, a csapatkapitányok elsődleges feladata pedig a gyerekek tanári segítséggel történő fejlesztése illetve mentorálása lesz. A csapatkapitányi szerepkört tehát Tóth Vera, Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő és Molnár Tibor vagyis Trap kapitány fogja betölteni.


Természetesen házigazdája is lesz a műsorfolyamnak, ezen a téren pedig tulajdonképpen maradtak a kaptafánál, hiszen Sebestyén Balázs lesz a műsorvezető. Balázs ugyan már több tehetségkutatót is vezetett (X-Faktor, Hungary's Got Talent), gyerekkel azonban még nem nagyon volt dolga, legalábbis a képernyőn, hiszen kétgyermekes apukaként gyűjthetett már némi tapasztalatot.


Míg a csapatkapitányok a felkészülésben segítenek a gyereknek, addig a Geszti Péterből, Földes Eszterből és Spáh Dávidból álló szakmai zsűri pedig a produkciókat fogja értékelni. A zsűrivel kapcsolatban fogalmazódott meg bennem a legtöbb kérdés, hiszen gyerekek lévén egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan fogalmazzák meg a kritikákat. Remélem hasonló módon fognak eljárni, mint tavasszal a Kismenőkben.

 
A Kicsi Óriások pontos dátumot egyelőre még nem kapott, de valószínűleg már Szeptemberben műsoron lesz. Amint még több információ kiderült a műsororral kapcsolatban, természetesen én is beszámolok róla.
Képek forrása: RTL Sajtóklub

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés